lauantai 26. toukokuuta 2012

Mini Hunterit


Ja ihania lahjoja satelee edelleen... 


Thekla-täti kävi Irlannissa ja Ukko sai hienot saapikkaat. 


Joutuu hieman odottamaan vielä niiden käyttöä mutta parivuotiaana saa sitten hyppiä lätäköissä oikein luvan kanssa. 


Aivan mahtavat sanon minä.

tiistai 22. toukokuuta 2012

Ukon nurkkaKotimme on yksi iso huone, ainoastaan kylpyhuone on erotettu seinillä muusta tilasta. Ukko raukka ei siis saa ainakaan vielä omaa huonetta vaan joutuu tyytymään nurkkaukseen parvella, jossa itsekin nukumme. Eipä tuo tosin omaa tilaa tule kaipaamaan vielä pitkään aikaan mutta äidistä olisi kiva sisustaa kokonaista huonetta. Ehkä joskus vielä.

Bumling löysi paikkansa parvelta, Ukon hoitopöydän yläpuolelta. Haaveilen toisesta samanlaisesta jolloin voisin sijoittaa ne kaksin kappalein ruokaryhmän päälle. Täytyy pitää silmät avoinna ja näppäinsormi herkkänä.

Ihana ystävä neuloi Ukolle kuvassa näkyvän neulepeiton, kiitos Ija. Siitä piti kuulemma tulla alunperin meidän häälahja mutta ilmeisesti puhti loppui kesken ja Ukko sai pitää peiton nimenannon kunniaksi. Äiti löysi nimenantolahjaksi kirppikseltä vanhan Jukka-puuhevosen pilkkahintaan... Ukko ei sen selkään kiipeä vielä pitkään aikaan mutta en voinut ohittaa hienoa löytöä. Ei tunnu Malmin kirppistädit tajuavan klassikoitten päälle.

tiistai 15. toukokuuta 2012

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Ukon kaakut


Täällä treenataan, tai siis mies treenaa, ensi viikonlopun nimenantojuhlaa varten. 


Ukkohan se nimi on mutta juhlat pojan täytyy saada. Onneksi isä tykkää leipoa...

keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Mattofloppi


Elloksen matto oli täysfloppi. Harmaan maton sijaan posti toi vihreän... ei toiminut muun sisustuksen kanssa laisinkaan. Laitoin maton menemään takaisin samantien.


Hieman nettiä tutkittuani sain selville, että en ollut ainoa, kenelle tuo murretun vihreä matto oli myyty harmaana. Ei kait pitäisi uskoa kuvia. Siinä missä tuotekuvassa oli hieno harmaa ja kirkkaat värit kontrasteineen oli toimitetussa matossa murretun vihreä ja samoista selkeistä kontrasteista ei tietoakaan. . Matto oli todellisuudessa täysin eri näköinen. 


Nyt mennään siis keltaisissa ja mustissa väreissä. Hyvinhän nuo toimivat noinkin.