keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Apua - minusta on tullut kotiäiti!Ukko ei edelleenkään nuku päivisin juurikaan mutta ne pienetkin unenpätkät olen saanut kulumaan erinäisissä verkkokaupoissa. Jopa Ellos on saanut minusta otteen - olen siis kotiäitiytynyt.


Elloksesta löytyi ylin, komea kelimmatto ja Ikeasta kävin hakemassa Alvine Rutan, joka kuvassa alempana. Tänään illalla saan Kelimmaton, joten saa nähdä, miten matot sopivat yhteen. Jos ei muuta niin onpahan koirilla taas pissattavaa.

tiistai 3. huhtikuuta 2012

Ukko


Ukko syntyi keskiviikkona 21. maaliskuuta. Poika on aivan isänsä näköinen mutta onneksi perinyt kuitenkin äitinsä huulet. 


Ollaan oltu kotona nyt puolitoista viikkoa ja harjoitellaan vanhemmuutta. Vauvan hoito on ollut ihanaa mutta samalla niin intensiivistä, että suihkuun kerkeämisessäkin on haastetta - blogin päivittämisestä puhumattakaan.


Näyttää siis siltä, että muutama viikko saattaa mennä sisustusjuttujen osalta melko hiljaisissa merkeissä... uskallan kuitenkin jo toivoa, että joskus vielä niillekin löytyy aikaa. Nyt on menossa parastaikaa harvinainen hetki ja pieni mies nukkuu normaalia pidemmän jakson naapureilta lainatussa pedissään. Minä kerkesin jopa syömään ja kirjoittamaan tämän tekstin. 


Palataan asiaan, kun siihen tulee seuraava mahdollisuus.