maanantai 19. maaliskuuta 2012

Naapurin nukeilta vauvalle


Naapurin pikkutyttö oli reilu ja suostui lainamaan nukkejensa petiä, kun kuuli ihka oikean vauvan olevan tulossa taloon.


Kätilöopiston vanha ensisänky on paitsi ihan mielettömän hienon näköinen niin myös erittäin kätevä. Tuossa vauva saa nukkua koirilta rauhassa ja kulkea äitin mukana pitkin alakertaa. 


Kiitos naapurit!

perjantai 16. maaliskuuta 2012

L niinkuin Lamppu
Äitiyslomassa on vähintään se hyvä puoli, että on aikaa koluta verkossa huutokauppoja. Hain eilen Keravalta Huuto.net - löytöni, joka löysi heti paikkansa ikkunalaudalta. Korkeutta komistuksella on 81 cm ja syvyyttä parisenkymmentä.


Valoa ei vielä tule mutta lisäilen lamput ja johdot sopivassa välissä. Näin alkuun kelpaa tuollaisenaankin. 

torstai 15. maaliskuuta 2012

MuranokruunujaKattokruunut eivät yleensä sytytä mutta käykääs katsomassa, millaisia on Lontoossa - The French House.

Ovat menneet tekemään Muranolasista isoja kattokruunuja, hyvältä näyttää. Muutama muukin alumiininen kattovalaisin kelpaisi tuolta meille... täytyy pitää mielessä, jos tänä vuonna vaikka pääsisi vielä reissuun.

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Koirankarvamattoja


Taistelu koirankarvaa vastaan on alkanut. Yritän taktikoida mattojen paikkaa muuttamalla... Koirat nimittäin tykkäävät olla sohvan välittömässä läheisyydessä joten aiemmin siellä olleet matot keräsivät kaiken karvan, kun taas ruokapöydän alla oleva matto sai olla rauhassa.


Siirsin eilen kaikki kolme mattoa ruokapöydän alle ja kuinka ollakaan - koirat siirtyivät mukana. Tykkäävät maata lämpimien mattojen päällä. 


Aloitin aamun taas imuroinnilla mutta olen toiveikas. Luultavasti mattojen päällä makaaminen on vain uutuuden viehätystä ja olohuoneen Fatboy sekä sohvalla lojuvat tyynyt vetävät taas pidemmän korren, kun aikaa kuluu. 


Katsotaan, kuinka tässä käy. 

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Bumling - hyvää syntymäpäivää minulle!
Tietokoneen ääressä kyttääminen kannatti! 


Anders Pehrsonin vuonna 1968 suunnittelema Bumling -klassikko matkustaa Göteborgista Helsinkiin minun tulevan syntymäpäiväni kunniaksi. 


Paljon Onnea! Kiitos kiitos.


Nyt pitäisi enää löytää jostain paikka tälle ihanuudelle. 

Tekemisen puutetta - vol. 2


Tänään tekemisen puute on saanut minut istumaan tietokoneella tuntikausia ja etsimään oikeanlaista valaisinta. 

Epätoivoisin teko oli kuitenkin vaatteiden lajittelu ja viikkaaminen värijärjestykseen. Veikkaisin, että huomenna on värikoordinointivuorossa olohuoneen kirjahylly.tiistai 6. maaliskuuta 2012

Tekemisen puutetta


Päivät ovat sinäänsä rattoisia, kun ei ole mitään muuta tällä hetkellä, kuin sitä omaa aikaa. Arvostan tätä kuulemma myöhemmin mutta siitä huolimatta tällä hetkellä tuntuu, että jotakin pitäisi olla enemmän.

Kun ohjelmaa ei ole, alan tuijottelemaan kriittisesti ympärilläni olevia tavaroita. Ne alkavatkin nopeasti näyttämään tylsiltä, jo aikansa eläneiltä. Sivusilmällä selailen sitten huuto- ja verkkokauppoja parempien toivossa. Usein saan tästä sitten edelleen pakkomielteitä, jotka talttuvat vasta, kun saan toteutettua päähänpistoni. 

Mieheni ilmoitti eilen, että hän ei aio nousta tikapuille metrien korkeuksiin, jotta saisimme viriteltyä uusille kattovalaisimille johdot. En anna tämän kuitenkaan lannistaa. Voin taas kiivetä, kun  lapsi on syntynyt. Pitää olla jotakin tavoitteita.

Kuvat ovat eiliseltä kameraharjoitukselta ja niissä näkyvät esineet eivät ainakaan vielä toistaiseksi ole menossa myyntiin. Käykää katsomassa myytäviä tavaroita huuto.net:issä, sinne päivittelen tulevan vuoden aikana myyntiin esineitä myyjänimellä 'Putikka'.

maanantai 5. maaliskuuta 2012

Pokkarilla on paljon helpompaa


Mies on kyllästynyt järkkäriämme koskeviin kysymyksiini, kun yritän täysin mitään kuvaamisesta tietämättömänä saada jotain tolkkua kuviin. Onneksi ärsytin kysymyksilläni riittävän kauan. 

Canon Powershot S100 -pokkaria jopa minä osaan jotenkin käyttää. Elämä muuttui jotenkin paljon helpommaksi - ainakin tämän blogin päivittämisen osalta. Sylvi ja Tyyne pääsivät malleiksi testikuviin, kun tutustuin tänään uuden kameran saloihin.