tiistai 6. maaliskuuta 2012

Tekemisen puutetta


Päivät ovat sinäänsä rattoisia, kun ei ole mitään muuta tällä hetkellä, kuin sitä omaa aikaa. Arvostan tätä kuulemma myöhemmin mutta siitä huolimatta tällä hetkellä tuntuu, että jotakin pitäisi olla enemmän.

Kun ohjelmaa ei ole, alan tuijottelemaan kriittisesti ympärilläni olevia tavaroita. Ne alkavatkin nopeasti näyttämään tylsiltä, jo aikansa eläneiltä. Sivusilmällä selailen sitten huuto- ja verkkokauppoja parempien toivossa. Usein saan tästä sitten edelleen pakkomielteitä, jotka talttuvat vasta, kun saan toteutettua päähänpistoni. 

Mieheni ilmoitti eilen, että hän ei aio nousta tikapuille metrien korkeuksiin, jotta saisimme viriteltyä uusille kattovalaisimille johdot. En anna tämän kuitenkaan lannistaa. Voin taas kiivetä, kun  lapsi on syntynyt. Pitää olla jotakin tavoitteita.

Kuvat ovat eiliseltä kameraharjoitukselta ja niissä näkyvät esineet eivät ainakaan vielä toistaiseksi ole menossa myyntiin. Käykää katsomassa myytäviä tavaroita huuto.net:issä, sinne päivittelen tulevan vuoden aikana myyntiin esineitä myyjänimellä 'Putikka'.

Ei kommentteja: