keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Vauvan nurkka


Tilan järjestäminen vauvatavaroille on vaatinut hieman pohdintaa. Seiniä, kun ei ole ja jokainen nurkkamme on ollut jo jossakin muussa käytössä. Onneksi toimiva ratkaisu löytyi vihdoin - miehen perhojensidontaan käytetty työpöytä muutti alakertaan ja vauvan tavarat saatiin näin yläkertaan, oman sänkymme viereen. Työpöydän siirto toi lopulta myös järjestyksen miehen perhotarvikkeiden säilyttämiseen ja samaa työpöytää pystyy nyt hyödyntämään muihinkin askareisiin.

Rautainen pinnasänky oli koko syksyn ajan mielessä ja selailin ahkerasti nettiä sen löytämiseksi. Lopulta kävi tuuri ja sopiva sänky löytyi huuto.net:in kautta. Ajeltiin miehen kanssa joulukuussa Riihimäelle sitä hakemaan ja nyt sänky on saanut jo petivaatteensakin. Nukkujaa odotellaan vielä.

Sängyn laitamekanismi kaipaisi hieman operointia mutta muuten sänky on loistavassa kunnossa. Edellinen omistaja tiesi kertoa, että sänky on aikoinaan palvellut Helsingin Kätilöopistolla ja eläkkeelle jäätyään se on kiertänyt meitä aiemmin jo muutamassa muussa perheessä. Laidat ovat matalat, joten pitkäaikaista iloa siitä ei saa vauvan sänkynä. Toisaalta laidan laskemalla sängyn saa muutettua esim. lapselle sohvaksi tai varttuneemmalle lapselle sängyksi, sillä sänky on kuitenkin matalista laidoistaan huolimatta melko pitkä. 


2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Hieno löytö ja onnea loppumetreille. Ei taida kovin paljoa olla enään jäljellä?

Puti kirjoitti...

Kiitos! Ei ole enää paljon jäljellä... Viimeisiä viikkoja viedään.