lauantai 18. helmikuuta 2012

Klassinen leivänpaahdin


Pari kuukautta sitten vanha leivänpaahtimemme lopetti vihdoin yhteistyönsä ja sain pitkän odotuksen jälkeen hyvän syyn ostaa Dualit -paahtimen. Aiemmin omatunto oli estänyt kaupat, sillä vanha paahdin hoiti hommansa. Nyt oli vihdoin järkevä syy ostaa täysin järjettömän hintainen leivänpaahdin.


Paahdin on hieno mutta tosiaan kallis - tai kaikkihan on aina suhteellista. Tosiasia kuitenkin on, että saat Markantalosta 20 eurolla paahtimen, kun taas Dualitin Classic Toaster köyhdyttää sinua n. 300 - 450 eurolla, riippuen mallista ja ostopaikasta.


Kannattaa siis tehdä vertailua, jota varten annankin nyt kullan arvoisen vinkin: Jos et ehdottamasti tarvitse viimeisintä mallia niin yllä olevassa kuvassa olevan saa Brittien Amazonista 150 eurolla postituksineen! Vastaava neljän leivän paahdin (tosin uusinta mallia, jossa on sämpylän paahtotoiminto (!!)) maksaa Suomessa 420 euroa ja netistä tilattaessa suunnilleen saman verran.


Löytö sanoisin.

6 kommenttia:

hanna kirjoitti...

Hei! Olen juuri katselemassa uutta paahdinta amazonista, mutta mietityttää töpselin pää, että tarvitseeko se vaihtaa? Jouduitko vaihtamaan?

Puti kirjoitti...

Moikka! Clas Ohlsonilta saa adapterin muutamalla eurolla, joten sillä selviää. Mutta ei se töpselin päänkään vaihtaminen hirveän kallista ole, joten sitä ei kannata miettiä. Plussalle jää jokatapauksessa reilusti.

hanna kirjoitti...

Kiitokset vastauksesta! Tuota adapteria itsekin mietiskelin ja nyt uskallan laittaa tilaukseen :) Kiitti vielä vinkistä!

Veera kirjoitti...

Moi!
Itse tässä olen tilailemassa dualitin paahdinta Huomasin edelleen että tuon 'vanhan mallin' saa hyvin huokeaan hintaan ulkomailta. En vaan ole löytänyt selkää vastausta että lämpeääkö tossa kaikki kolot samaan aikaan, vai onko mahdollista valita miten moni lämpeää? Kiitos vastauksestasi ja sulla on kiva blogi!

Veera kirjoitti...

Moi!
Dualitin paahdinta olen hankkimassa. Huomasin edelleen tuon 'vanhan' mallin olevan paljon edullisempi ulkomailta tilattuna. Kysyisin vaan kun sulla sellainen on että onko siinä mahdollisuutta valita lämpeääkö kaikki neljä leipäpaikkaa, vai vähemmän?
Kiitos vastauksesta ja sulla on kiva blogi!

Puti kirjoitti...

Meillä on ainakin valintapainike joko 2:lle tai 4:lle leivälle. Eli saa valita, kuinka monta koloa lämmittää. :)