maanantai 10. lokakuuta 2011

Meille tulee vauva.
Kuten kait (vielä toistaiseksi) suurin osa suomalaisista 30-vuotiaista naisista, myös minä päätin haluta omaa jälkikasvua tuhoamaan tämän maailman rajallisia luonnonvaroja. 


Lupaan kuitenkin yrittää pitää ainakin suurimman osan vauvajutuista tämän blogin ulkopuolella - tästä ei siis tule vauvablogia.


Sen verran kysyisin kuitenkin asiaa tuntevilta lukijoilta, että löytyykö jostain tyylikkäitä tarvikkeita vauvoille ja lapsille? 


Pinnasängyn, mustan ja tyylikkään, olen onnistunut löytämään Brion mallistosta. Kokomustat yhdistelmävaunut samaiselta valmistajalta ovat myös ehdokkaina. Mutta missä ovat tyylikkäät sitterit ja muut tarpeelliset mutta maulla suunnitellut vauvaroinat? 


Vaikka luultavasti jossakin vaiheessa tyylikompromissit tulevat vastaan ja sisustuksen harmonian säilyttäminen tulee toissijaiseksi niin ainakin vielä haluaisin säilyttää tähän liittyvät harhaiset kuvitelmani. Auttakaa!lauantai 8. lokakuuta 2011

Unelma on toteutunut.


Unelma on vihdoin toteutunut... a809, valaisinten kuningatar, on saapunut kotiimme. Minut sen kauneus lumoaa jokainen päivä, miehen mielestä lamppu näyttää sälekaihtimelta.


Pahoitteluni, että päivitykset ovat viime aikoina olleet erittäin harvassa. Sisustusinspiraatio on ollut pahasti kateissa mutta viime viikonloppuna se taas nosti päätään. Jos se tästä vaikka lähtisi taas käyntiin...