tiistai 28. kesäkuuta 2011

Flos 265

Tab T:n lisäksi Flos:illa on muitakin hienoja valaisimia. 


Tämä konkretisoitui minulle viimeistään, kun tilasin '265' valaisinta juhannusaattoyönä mökillä erittäin hitaalla nettiyhteydellä. Perheeni nauroi ja totesi minun olevan parantumaton.


Nyt on vuoden valoisin aika mutta minä haalin valaisimia ympärilleni. Kämppä alkaa pursuamaan valoista mutta päätin, että tämä mahtuu vielä mukaan. Tiedän jo paikankin, johon lampun asennan enkä malta odottaa, että saan tämän käsiini. 


On taas jotakin mitä odottaa - toisilla se on lomamatka, minulla se on yleensä jokin sisustukseen liittyvä hankinta.

Tab T


Ambientedirect toimi nopeasti, lamppu tuli noin viikon kuluttua tilauksesta. Tiedän, että kaikki eivät ole olleet yhtä onnekkaita kyseisen verkkokaupan kanssa asioidessa. 


Tab T pääsi työpisteen valaisimeksi. Nyt näkee kirjoitella näitäkin juttuja.maanantai 20. kesäkuuta 2011

KöpikseenSuunnittelen matkaa Kööpenhaminaan elokuussa. Oletko käynyt ja voisitko vinkata hyvän hotellin tai esimerkiksi jotain shoppailukohteita?


Tarkoitus on viipyä vain pari-kolme päivää, joten valmistelu täytyy tehdä huolella. Kaikki vinkit otetaan kiitollisina vastaan!torstai 16. kesäkuuta 2011

Artek Kesäale!

Kesäale Artekissa

Shoppailulle ei nyt tunnu tulevan loppua. Lauantaina 18. kesäkuuta alkaa vuoden lempitapahtumani - Artek Ale. 
Täytyy laittaa lauantaiaamuksi kello soimaan, jotta kerkeää ajoissa paikalle.

keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Nest sale!Pitäkää peukkuja pystyssä, että Vipp 16 -roskakori olisi alennuksessa, kun huomenna 16. kesäkuuta klo. 9 alkaa alennusmyynnit Nest:issä. 

maanantai 13. kesäkuuta 2011

Tab T it.
En osaa vastustaa alennuksessa olevaa designia.


Ostin juuri Flos:in Tab T -valaisimen, vaikka en sitä varsinaisesti tarvitse. Kai kauneus ja hyvä hinta riittävät syyksi?


Jos sinäkin kaipaat heräteostoksia, käy katsomassa Ambientedirect.com:in alennusmyynnit.


Olisi pitänyt jäädä sinne mökille.

perjantai 10. kesäkuuta 2011

Myö lähdetään mökille!

Kesäloman viettoon päästään vasta elokuussa mutta viikonloppukin mökillä tuntuu ihan luksukselta. Tänään illalla jo päästään saunaa lämmittämään ja koirat saavat syödä niin paljon keppejä kuin vaan kunto kestää.

Hyvää kesää kaikille!

lauantai 4. kesäkuuta 2011

Pyöräilemään

Kesä on tullut ja pyörällä pitäisi päästä liikkumaan. Omistan kaksi pyörää mutta kummallakaan en lähde mielellään taittamaan pitkää matkaa. Toinen on cruiseri, jossa tanko on niin leveä, että seisaaltaan sillä ei pysty polkemaan ollenkaan. Kääntösäde on tuossa pyörässä myös kohtalaisen suuri ja matka taittuu melko raskaan tuntuisesti. Toinen taas on vanha maastopyörä, jota en ole huollattanut muistaakseni koskaan. Se vaatisi täyden remontin ja jotenkin en saa ikinä aikaiseksi vietyä sitä pyörähuoltoon, vaikka Tapanilastakin sellainen löytyy.


Helpommalta tuntuisi vaan tilata uusi, juuri tarkoituksiini sopiva pyörä tilalle. Pelago Bicycles:illä on esimerkiksi hieno Bristol, joka olisi sopivan tyylikäs mutta sopivan käytännöllinen samalla. Tiedättekö te muita hienoja pyöriä?