perjantai 22. huhtikuuta 2011

Mustaa maalia


Hyllyjen pinnat olivat niin huonossa kunnossa, että päädyin maalaamaan ne mustaksi. Myös sivujen metallit olivat menettäneet maalipintaansa, joten ne saivat myös osansa maalista. Alkuperäinen 50-luvun ulkonäkö joutuu väistymään, ei voi mitään.

Tajusin vasta yhden hyllyn pohjassa olleen String -patenttitarran irrotettuani, että olisi ehkä kannattanut ottaa siitäkin kuva. 50-luvun Stringissä oli vielä erilainen logo ja aitoutta oli todistamassa hopea tarra tuotteen valmistusmaaselosteineen. 

Erona tämän päivän hyllyihin on myös metalliset saranakiinnittimet, jotka ovat hyllyissä kiinni ruuveilla. Nykyisin hyllyissä on valmiisiin reikiin painettavat kiinnittimet ilman saranoita. Lisäksi 50-luvun hyllyissä sivut kapenevat ylöspäin, jolloin hyllyyn saa kahta eri hyllysyvyyttä. Nykyisin vaihtoehtona on vain tasasyvyiset sivut.

Nyt pitäisi malttaa antaa ensimmäisen maalikerroksen kuivua rauhassa ja jatkaa hommaa vasta iltasella. Tähtään siihen, että hylly on seinässä lauantaina. Sitten, kun vielä päästäisiin yhteisymmärrykseen miehen kanssa, millaisissa purnukoissa höyhenet päätyvät hyllyille.

torstai 21. huhtikuuta 2011

Beatsteaks


Beatsteaks @ Le Bonk Helsinki 4.5.2011.

Tiketistä saa vielä lippuja.. suosittelen lämpimästi.

Hyvää Pääsiäistä!


Ystävä muisti kukkasin. Näyttää siltä, että saan pidettyä ne hengissä pyhien yli. 

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Vintage string projectMieheni ystävä kantoi meille toissapäivänä hänen äidiltään tarpeettomaksi jääneen 50-luvun String -hyllyn. Pienen kunnostuksen jälkeen tämä tulee ratkaisemaan perhotarvikkeiden säilytysongelmat. 


En malta odottaa, että pääsen perjantaina tämän kimppuun. 

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Lohikausi lähestyy, mielenterveys loittonee


Kevät on minulle vaikeaa aikaa. Lohikauden lähestyessä perhojensidonnan tahti kiihtyy ja järjestyksen määrä vähenee. Kuulun itse ihmisiin, joille päällepäin näkyvä järjestys on tärkeää.. Ihan sama, jos kaapit on pullollaan, kunhan päällepäin näyttää hyvältä. 


Mies ei kuulu samaan ihmisryhmään. Ja se näkyy.

maanantai 11. huhtikuuta 2011

Miehen sisustusprojekti
Kuten olen kertonut, mieheni kalastaa ja metsästää. Sisustusasiat eivät häntä juurikaan kiinnosta tai niin hän ainakin antaa ymmärtää.


Koiranruokatynnyrimme on ollut yhteinen sisustusprojektimme, josta mieheni on kantanut pääasiallisen vastuun.  Meillä käytiin pari kuukautta takaperin ottamassa kuvia lehteen ja pettymys oli suuri, kun rakkaudella koristeltu tynnyri ei päässyt kuviin. Tähän on pistetty parhaat tarrat kiinni, joten julkaistaan kuva nyt täällä blogissa edes. Hieno on!sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Auto alla


Saimme viime torstaina auton. Mietin, että johan tässä on tullut bussin varassa oltuakin mutta tajusin sitten, että olemme olleet autottomia vasta kuukauden. Täytyy kyllä sanoa, että aloimme jo tottua autottomaan elämään.. ei se loppujen lopuksi niin vaikeaa ollut. Julkisen liikenteen verkosto on pääkaupunkiseudulla niin kattava, että välillä yllättyi matkanteon sujuvuudesta. Esimerkiksi Espoon Artekiin pääsi keskustan Kampin bussiterminaalista alle kymmenessä minuutissa. Omalla autolla matka kehä 1:stä pitkin olisi vienyt luultavasti kauemmin.


Nyt on auto parkissa ja toinen rengassetti parvekkeella. Onneksi vain väliaikaisesti. Muutama viikko ja sitten vaihdetaan jo kesärenkaat alle, talvirenkaille ystävä lupasi säilytystilaa varastostaan. Meidän varasto on nimittäin jo täydessä kapasiteetissaan ja sen pitäisikin olla seuraava projekti. Tai totta puhuen, sen on pitänyt olla seuraava projekti jo parin vuoden ajan.


Pistäkää kalentereihinne toukokuun 8. päivä sunnuntai - silloin osa tuosta kasasta löytyy Valtterin kirpputorilta sopuhintaan.