maanantai 10. lokakuuta 2011

Meille tulee vauva.
Kuten kait (vielä toistaiseksi) suurin osa suomalaisista 30-vuotiaista naisista, myös minä päätin haluta omaa jälkikasvua tuhoamaan tämän maailman rajallisia luonnonvaroja. 


Lupaan kuitenkin yrittää pitää ainakin suurimman osan vauvajutuista tämän blogin ulkopuolella - tästä ei siis tule vauvablogia.


Sen verran kysyisin kuitenkin asiaa tuntevilta lukijoilta, että löytyykö jostain tyylikkäitä tarvikkeita vauvoille ja lapsille? 


Pinnasängyn, mustan ja tyylikkään, olen onnistunut löytämään Brion mallistosta. Kokomustat yhdistelmävaunut samaiselta valmistajalta ovat myös ehdokkaina. Mutta missä ovat tyylikkäät sitterit ja muut tarpeelliset mutta maulla suunnitellut vauvaroinat? 


Vaikka luultavasti jossakin vaiheessa tyylikompromissit tulevat vastaan ja sisustuksen harmonian säilyttäminen tulee toissijaiseksi niin ainakin vielä haluaisin säilyttää tähän liittyvät harhaiset kuvitelmani. Auttakaa!14 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

sitteriksi kokomusta doomoo, fatboyn pieni säkkituoli tai sit se baby björnin sitteri mustana värikääillä puuleluilla varustettuna :) sitteri on hanurista, lapsi voi kyllä köllötellä ihan taljallakin lattialla, lihakset kehittyy paremmin. :) onnea :)

Laura kirjoitti...

Onnea! Aika - hmmm - jalatmaassarealistinen tapa kertoa vauvauutinen :)

Minna kirjoitti...

Onnea! mahtavaa.

Laurana kirjoitti...

Isot onnittelut! :)

Meillä vauva-aikana sitteri (Baby Björn) oli tosi hyödyllinen, kun pikkuneiti ei yhtään suostunut olemaan lattialla ilman jatkuvaa viihdyttämistä. Sitterissä malttoi touhottaa sen verran, että sain edes käytyä vessassa tai pikaisesti syötyä jotain. Sitteriin sai myös tarvittaessa pieneksi hetkeksi "köytettyä" joka paikkaan ryömivän ikiliikkujan.

Anu kirjoitti...

Onnea! :)

Suki kirjoitti...

<3 Saatte meiltä kiertolainaksi sen Vitran kankaalla päällystetyn sitterin jos kelpaa? Ja kyllä tästä tulee edes vähän vauvablogi, tyylikäs sellainen, vannon ;)

Puti kirjoitti...

Kiitos kaikille onnitteluista ja vinkeistä!

Suki, tottakai kelpaa. Sehän on ihan mielettömän hieno... kiinni vetäs siis.

WEEKDAYCARNIVAL kirjoitti...

ONNEA!!! Ja Sukin sitteri kiertoon juu. Oli meilläkin lainassa Sisulla. Astetta tyylikkäämpi vekotin:)

Mai kirjoitti...

Hah! Minä pidin pintani ensimmäisen lapsen kohdalla. Ei yhtään nallekuosia yhdessäkään vempeleessä, eikä Disneytä missään muodossa. Yksinkertaista ja tyylikästä, siitä lähdettiin ja siinä pysyttiin. Toisen lapsen kanssa olen jo lepsuillut ja ote lipsunut. Nuorimmaisellani on autoratamatto ja Salama Mcqueen yövalo. Kammottavia!

Pilke kirjoitti...

Onnea, hieno uutinen! :)

Tsekkaa hiljattain avattu Pilke Puoti http://pilke.blogspot.com/, ainakin pari yksinkertaisen tyylikästä pinnasängyn reunapehmustetta löytyisi.

JULIA. kirjoitti...

Paljon onnea! Meille kävi vähän samanlailla. Tyyppi on tulossa. Ei tosin sen 3:n kympin aiheuttamana ;)

Kimpassa kirjoitti...

Onnea!

Anu kirjoitti...

Mahtava juttu uudessa Dekossa :)

Puti kirjoitti...

Anu - kiitos kehuista... kuuluvat Susannalle! :)