sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Päähänpinttymiä

Haluan uusia lattiavalaisimet...  Nykyisin meillä on alakerran lattioilla perinteiset Ikean mustat valaisimet, jotka ovat kyllä palvelleet hyvin. Uusia tekisi kuitenkin mieli.

Ensin ajattelin, että Artekin klassiset Alvar Aallon valaisimet olisivat ne oikeat. Iskin jopa silmäni työpaikkani ylimääräiseen valaisimeen, josta yritin tehdä kauppoja. Vielä ei olla päästy kauppoihin mutta mahkuja vielä on. Mieluisin vaihtoehto olisi tuo A809, joka on kuvassakin.

Toisaalta myös Anglepoisen jättiläisversio klassikkopöytävalaisimesta '1227' on todella hieno, jokseenkin myös todella kallis. Yhden Anglepoisen hinnalla saisin kaksi Artekin valaisinta. Ei tarvitse hirveästi pähkäillä, kumpi olisi järkevämpi vaihtoehto.

Nettikauppojen selailu on petollista ja sitä pitäisi välttää kaikin keinoin. Samalla heräsi nimittäin täysin yllättäen taas ajatus, että Muuton Oto 100 - säilytysjärjestelmä tulisi myös saada. Ja sen hintakaan ei ole niin paha ja kuljetuskustannuksetkin jäisivät minimaalisiksi. Toinen juttu sitten onkin, mihin sitä tarvitsisi. Eteiseen tarvitsisin kengille lisää säilytystilaa ja tämä soveltuisi siihen mahtavasti. Eteisessä ei vaan ole yhtään tilaa tälle, joten pitäisi keksiä ensin joku tarve ennenkuin voisi hyvillä mielin painaa Tilaus -nappia. 

Olen parantumaton.

1 kommentti:

Tickler kirjoitti...

Moko Marketissa oli vastaava tuollainen "arkkitehdin valaisin" ja hinta alle 200. Käypäs vilkaise!