lauantai 7. toukokuuta 2011

Listaprojekti


Seuraava sisustusprojekti pitäisi ottaa suunnittelun alle. Lattialistojen maalaus nimittäin. 


Tällä hetkellä listat ovat siniharmaat, mielestäni ehkä huonoin vaihtoehto ikinä. Kaikkein paras vaihtoehtohan olisi olla ilman listoja mutta luulenpa, että betonilattian ja seinärappauksen saumaus ei ole siistein mahdollinen. 'Sen minkä mitta heittää, sen lista peittää' - näinhän sitä sanotaan.


Hyviltä tuntuvia vaihtoehtojahan olisi monia. Ensin mietin, että listat voisi maalata seinän rappauksen värisiksi - näin ne peittyisivät seinään ja olisivat lähimpänä listatonta vaihtoehtoa. Toinen hulluttelevampi ajatus oli, että korostetaanpa listojen olemassaoloa oikein tosissaan. Listathan voisi maalata jollakin räikeällä värillä, esim. kirkkaan sinisellä tai neonpunaisella tms. 


Mustaahan kodissamme on jo muutenkin, jospa vedettäisiinkin listatkin mustalla?


Mitä mieltä te olette?3 kommenttia:

JULIA. kirjoitti...

Joku kirkas väri olisi kyllä huippu, mutta kyllästyyko siihen sitten kuinka vikkelään..vaikea valinta! Olisi kiva nähdä miltä listattomuus näyttää, tai mitä sen listan takaa sitten löytyi..Itsekkin haaveillut, että joku päivä saisi betonilattian ja listattoman kodin..

Marko kirjoitti...

Matta mustaksi listan etupinta. Jos pokkaa riittää, jollain kirkkaalla huomiovärillä yläpinta! (vaikka huonekohtaisesti eri väreillä..?)

Peeta kirjoitti...

pinkkiä tai neonkeltaista, kyllä! tosi hyvä idea =) enkä usko että siihen kyllästyisi noin vain, väriähän olisi vain lattialistoissa. Tai sitten kirkkaanpunaisella, niinkuin se teidän koiranruokaloota >::--))