maanantai 11. huhtikuuta 2011

Miehen sisustusprojekti
Kuten olen kertonut, mieheni kalastaa ja metsästää. Sisustusasiat eivät häntä juurikaan kiinnosta tai niin hän ainakin antaa ymmärtää.


Koiranruokatynnyrimme on ollut yhteinen sisustusprojektimme, josta mieheni on kantanut pääasiallisen vastuun.  Meillä käytiin pari kuukautta takaperin ottamassa kuvia lehteen ja pettymys oli suuri, kun rakkaudella koristeltu tynnyri ei päässyt kuviin. Tähän on pistetty parhaat tarrat kiinni, joten julkaistaan kuva nyt täällä blogissa edes. Hieno on!5 kommenttia:

SannaKoo kirjoitti...

Mie en normaalisti kommentoi tätä blogia, luen vain, mutta nyt oli kyllä niin hieno tynnyri (ja hienot tarrat) että oli ihan pakko sanoa se!

Että terkkuja vaan miehelle. :)

Puti kirjoitti...

Kiitos kehuista, mie välitän ne eteenpäin! :)

m-a kirjoitti...

Paitsi metsästys- ja kalastus,- on miehesi ilmeisestikin myös skeittimiehiä? MUN mieheni arvostaisi tätä tynnyriä! Ja sopiihan se teille, kun kaikki on niin hmm, mustaa. :)

Kiva blogi!

Puti kirjoitti...

m-a, oikein arvasit.. mies skeittaa ja tarroja on sitä kautta kerääntynyt. En oikein ikinä ole ymmärtänyt kyseiseen lajiin liittyvää tarrafetissiä!

NENA kirjoitti...

Tarrafetissi löytyy meidänkin talon skeittarilta... Meillä on pyykkikone (vanha ja ruma) päällystetty tarroilla. Harmi vaan ku ei herra ollu tajunnu pyyhkiä konetta ennen liimausta, niin ei meinaa tarrat pysyä.