sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Auto alla


Saimme viime torstaina auton. Mietin, että johan tässä on tullut bussin varassa oltuakin mutta tajusin sitten, että olemme olleet autottomia vasta kuukauden. Täytyy kyllä sanoa, että aloimme jo tottua autottomaan elämään.. ei se loppujen lopuksi niin vaikeaa ollut. Julkisen liikenteen verkosto on pääkaupunkiseudulla niin kattava, että välillä yllättyi matkanteon sujuvuudesta. Esimerkiksi Espoon Artekiin pääsi keskustan Kampin bussiterminaalista alle kymmenessä minuutissa. Omalla autolla matka kehä 1:stä pitkin olisi vienyt luultavasti kauemmin.


Nyt on auto parkissa ja toinen rengassetti parvekkeella. Onneksi vain väliaikaisesti. Muutama viikko ja sitten vaihdetaan jo kesärenkaat alle, talvirenkaille ystävä lupasi säilytystilaa varastostaan. Meidän varasto on nimittäin jo täydessä kapasiteetissaan ja sen pitäisikin olla seuraava projekti. Tai totta puhuen, sen on pitänyt olla seuraava projekti jo parin vuoden ajan.


Pistäkää kalentereihinne toukokuun 8. päivä sunnuntai - silloin osa tuosta kasasta löytyy Valtterin kirpputorilta sopuhintaan.Ei kommentteja: