lauantai 27. marraskuuta 2010

Viherpeukalo


Parvekkeen istututukset olivat syksyn tuulien jälkeen hieman toispuoleiset. Jouduin tänään kantamaan ne lumikinosten alta sisälle sulamaan, jotta saan ne taas asetettua suoraksi ruukkuun.

Joulukin tulee niin täytyyhän niihin saada vilkkuvat pukkivalot kiinni.

Viime viikonloppuna heitin juuri yhden viherkasvin roskiin, kun en saanut pidettyä sitä hengissä kuukautta pidempään. Äitini kuljetti sen rakkaudella yli kahdensadan kilometrin päästä mutta ei voi mitään. Kaktukset ovat toistaiseksi ainoat eloonjääneet.

Eteisen tavarat ojennukseenEteisen pikkuroinat olivat ennen Uten Siloa epämääräisessä kasassa lipaston päällä. Vielä, kun saisi miehen palauttamaan omat tavaransa takaisin lokeroihin. Toistaiseksi olen joutunut siirtämään niitä lipaston päältä seinälle ihan itse.

Eamesien Hang It all -naulakko kerää koirien hihnat, pyörien lukot ym. käyttötavarat. Ennen olivat pitkin kämppää kaikki. Korvaamaton.

Eteisen ovien maalaus on ollut eeppinen odysseia, joka on edelleen kesken. Neljän tai viiden maalikerroksen jälkeen ovien pinta näyttää edelleen kauheelta. Tein ilmeisesti jotakin väärin.. täytyy jatkaa taas joku sunnuntai.

                                                        

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Pyörävarasto


Miehen sisustuselementti - polkupyörä. Suhdehan tarkoittaa kompromissien tekemistä. Mietin, että aina voin kuvitella asuvani loftissa Manhattanilla.

perjantai 19. marraskuuta 2010

Edullista designiaHarry Bertoian Diamond -tuoli ja Tom Dixonin Mirror Ball -valaisin. Molemmat löytyneet sopuhintaan... toinen kaverin vinkkaamana ja toinen vaan hyvällä tuurilla.

Miksi Artekin Aitta mentiin lopettamaan? Sieltä teki välillä eniten parhaita löytöjä. 


lauantai 13. marraskuuta 2010

Ball


Verner Pantonin Ball-kattovalaisin muistuttaa lumilyhtyä. Valaisutehokkuus ei päätä huimaa mutta tunnelma on sitäkin parempi. 

Sohvaperuna


Sylvi edustaa kunnon englanninbulldoggikliseetä - se viettää olohuoneen sohvalla noin 90%:a vuorokaudesta.

SisustustaulupoikkeusMinulla on aina ollut sisustustauluja kohtaan suuria ennakkoluuloja. Hirveä kynnys oli hakea Ikeasta Olunda-taulu. On vaan niin hieno, että täytyi tinkiä periaatteista.

Murot, pastat ja sokerit framille


Eilen lähti Ikeasta mukaan lisää lasipurkkeja. Hirveä hinku saada keittiön kaapeista ruoka-aineita esille. Ovat näissä lasipurkeissa kätevästi käden ulottuvilla ja kauniitakin ovat.